Japonia pokochała czarne burgery. Moda dotrze do nas?

Redakcja
Czarne burgery zagościły w japońskich barach szybkiej obsługi. Sprzedaż kanapek skomponowanych z zabarwionych na czarno składników ruszyła w tokijskich Burger Kingach. Klienci są zachwyceni, według nich burgery smakują wybornie. Bułka i ser są w nich barwione węglem bambusowym. Keczup atramentem z mątwy. Całość jest doprawiona czarnym pieprzem. Burgery są dostępne w dwóch odmianach: Kuro Pearl i Kuro Diamond, w cenie po 480 i 690 jenów (14 i 21 PLN).

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nto.pl Nowa Trybuna Opolska