Kapusta w roli głównej - przepisy

Redakcja
Anna Starmach przygotowała w kuchni "Dzień Dobry TVN" dania z kapusty kiszonej. Przy okazji ekspertka kulinarna wyjaśniła, czym się różni kapusta kwaszona od kiszonej. Wśród kapuścianych propozycji znalazły się placki ziemniaczane z kiszoną kapustą, bakłażany z kapustą kiszoną i grzybami, surówka z kiszoną kapustą oraz zupa pomidorowa z... kiszoną kapustą.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nto.pl Nowa Trybuna Opolska