Przepis na soczysty stek z groszkowym musem

Redakcja
Piotr Ogiński, autor vloga "Kocham Gotować" przedstawił przepis na smażony stek z jagnięciny. Kucharz do dania przygotował mus z groszku oraz zapiekane warzywa. Aromatyczne danie sprawdzi się podczas uroczystej kolacji oraz spotkania z przyjaciółmi.

Przepis na smażony stek [x-news/Kocham Gotować]

Jak przygotować warzywa do pieczenia? [x-news/Kocham Gotować]

Przepis na groszkowe puree [x-news/Kocham Gotować]

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nto.pl Nowa Trybuna Opolska