Dla gastronomów. Kurs zarządzania personelem

Tomasz Gdula [email protected]
Szkolenie będzie dotyczyło zarządzania personelem punktu gastronomicznego. (fot. sxc)
Szkolenie będzie dotyczyło zarządzania personelem punktu gastronomicznego. (fot. sxc)
W środę (17 marca) w Opolu rozpocznie się pierwsze z cyklu marcowych szkoleń odbywających się w ramach projektu Makro.

Kursy skierowane są do właścicieli i pracowników placówek handlowych oraz lokali gastronomicznych z Opola i Opolszczyzny.

Zobacz: Odkryj swój potencjał i znajdź zatrudnienie

Szkolenie będzie dotyczyło zarządzania personelem punktu gastronomicznego.

Uczestnicy poznają strategię zarządzania zasobami ludzkimi, sposoby rekrutacji nowych pracowników, jak również systemy efektywnego ich oceniania.

Dowiedzą się również w jaki sposób wdrażać nowych pracowników i jak rozwiązywać zaistniałe konflikty w zespole.

Dokładny harmonogram szkoleń wraz ze szczegółowym opisem dostępny jest na stronie szkolenia.makro.pl.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nto.pl Nowa Trybuna Opolska