Echo niesie po lesie

Redakcja
Dawid i Agatka Knopik próbowali ogórków kiszonych i smalcu, przygotowanego specjalnie dla gości jubileuszu. - Wszystko smakowite i swojskie! - przekonuje Edward Wajda (z prawej). - Zeby ogórki byly naprawde dobre, trzeba do nich dodac liści debu, winogron lub czarnej porzeczki.
Dawid i Agatka Knopik próbowali ogórków kiszonych i smalcu, przygotowanego specjalnie dla gości jubileuszu. - Wszystko smakowite i swojskie! - przekonuje Edward Wajda (z prawej). - Zeby ogórki byly naprawde dobre, trzeba do nich dodac liści debu, winogron lub czarnej porzeczki.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nto.pl Nowa Trybuna Opolska