Najlepszy produkt powiatu strzeleckiego wybrany

Radosław Dimitrow [email protected]
Marek Mientus i Arkadiusz Kinder (od lewej) - szefowie nagrodzony firm odebrali nagrody od starosty. (fot. Radosław Dimitrow)
Marek Mientus i Arkadiusz Kinder (od lewej) - szefowie nagrodzony firm odebrali nagrody od starosty. (fot. Radosław Dimitrow)
Pieczeń z dzika serwowana w restauracji "Złoty Bażant” z Izbicka i poręcze ze stali nierdzewnej firmy "Ar-Masz" ze Strzelec Opolskich wygrały w plebiscycie starostwa.

Najlepsze produkty wybrali mieszkańcy powiatu strzeleckiego. Przez blisko miesiąc mogli wrzucać swoje głosy do urny ustawionej w holu starostwa.

Zobacz: Opolszczyzna. PIP wręczył dyplomy wzorowym budowlańcom

W plebiscycie głosowało ponad tysiąc osób.

Pierwsze miejsce w kategorii przetwórstwo rolno-spożywcze zdobyła "Pieczeń z dzika" - potrawa serwowana przez restaurację "Złoty Bażant" z Izbicka. Zagłosowało na nią 618 osób.

W kategorii działalność produkcyjna pierwsze miejsce zdobyły poręcze ze stali nierdzewnej firmy "Ar-Masz" ze Strzelec Opolskich. Przedsiębiorstwo zostało nagrodzone już po raz drugi w tym plebiscycie. Produkt zdobył 464 głosy.

Plebiscyt był organizowany już po raz siódmy.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nto.pl Nowa Trybuna Opolska