Szkolenie z zarządzania bezpieczeństwem żywności

Redakcja
Opolska Izba Gospodarcza zaprasza 27 marca i 15 maja w godz. 9.00 – 15.00 na szkolenie: „Podstawowe informacje o wdrażaniu systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności HACCP, ISO – 22 000, BRC, IFS”.

Celem szkolenia jest nabycie wiedzy w zakresie funkcjonowania systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności HACCP, ISO 22 000, BRC, IFS w organizacji.

 

Uczestnicy zapoznają się między innymi z podstawami prawnymi oraz zasadami certyfikacji systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności, czy z korzyściami płynącymi z wdrożenia tych systemów.

 

Więcej informacji na stronie: www.oig.opole.pl

 

dora

 

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Strefa Biznesu: Inflacja będzie rosnąć, nawet do 6 proc.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na nto.pl Nowa Trybuna Opolska